Nieuws

Terugblik deelnemersbijeenkomst van 26 maart

Op dinsdag 26 maart organiseerden wij twee bijeenkomsten waar u werd bijgepraat over het toekomstonderzoek. We kijken terug op een geslaagde middag en avond waarin we u informeerden over de toekomst van het fonds.

Onderwerpen & presentatie

Tijdens de informatiebijeenkomst kreeg u onder andere antwoord op onderstaande vragen:

• ‘Wat gebeurt er met mijn pensioen nu het pensioenfonds stopt?’
• ‘Welke keuzes zijn er gemaakt over de toekomst van mijn pensioen?’
• ‘Wat kan ik de komende tijd verwachten?’

Was u verhinderd of wilt u de presentatie nogmaals op uw gemak doorlezen? Bekijk dan hier de presentatie van de bijeenkomst.

Vragen en antwoorden

Tijdens de bijeenkomsten had u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Het was mooi om te zien dat er levendige discussies ontstonden. Wij bedanken iedereen die hier een bijdrage aan gegeven heeft. Wij hebben al uw vragen (met de antwoorden) op een rij gezet. Zodat u deze nog eens rustig kunt doorlezen.

Wat kunt u de komende tijd verwachten?

Zoals u al in eerdere berichten heeft kunnen lezen wachten wij nu op een bericht 'geen bezwaar' van De Nederlandse Bank, de toezichthouder. Wanneer dit akkoord binnen is informeren wij u via de website en via e-mail hierover. Via de post informeren wij u over de nieuwe verzekeraar en het percentage waarmee uw pensioen jaarlijks wordt verhoogd.

Contact

Wij houden u graag regelmatig op de hoogte. Bekijk alle informatie over de toekomst van ons pensioen op deze pagina. Heeft u specifieke vragen? Neem dan contactmet ons op.